Home office kicsit másként -legyél digitális Nomád

Már ahhoz sincs kedved, hogy napközben átvedd a pizsamád?

A fejünk fölött átrobogott Covid 19 járvány és a technikai fejlődés adta lehetőségek sokunkat hosszú időre bezártak lakásunk négy fala közé. Ez kezdetben biztosan élvezetes volt Neked is, de ahogy a napok teltek egyre nagyobb úrrá lett a hétköznapok közönye. Szinte semmi izgalmas nem történt. Felkeltél, elfogyasztottad a reggelidet és bekapcsoltad a számítógépet. Elkezdődött a munka. Nem léptél ki az ajtón, nem találkoztál emberekkel, nem szippantottál friss levegőt és talán még a nap sem sütött rád! Még át sem kellett öltöznöd, legfeljebb ha online megbeszélésed volt, de akkor is csak „fölül”. A járvány ugyan elvonult, de sokan otthon maradtak továbbra is „Home office”-ban. De itt az idő, hogy egy kicsit feldobd a napjaidat.

Legyél Te is digitális Nomád!

El sem tudod képzelni, hogy milyen szerencsés vagy, ha egy laptoppal el tudod végezni a napi kiszabott munkádat. A világon szinte bárhol berendezheted az irodádat. De ha nem szeretnél olyan messzire utazni, nagy szeretettel ajánljuk figyelmedbe az Örömvölgy Vendégházat.

Munka a fedett teraszon
Munka a kertben a napágyon

Kitörve a hétköznapok unalmas hosszú sorából néhány órás utazással egy különleges mesebeli világba érkezel. Bózsva csendes eldugott részén található a kis zempléni szállás, ahol kirándulva végezheted munkádat. Biztosan állíthatom, hogy ez a környezetváltozás előcsalogatja belőled a kreativitás minden csíráját.

Mit tud nyújtani az új home office-od?

Ahhoz, hogy ne csak jól érezd magad, de eredményesen is végezhesd a munkát szükség van néhány feltételre. Nézzük végig, mit tud nyújtani neked az Örömvölgy zempléni vendégház:

Kényelmes biztonságos környezet:

A vastag kőfalakból készült épületben nyáron elég hűvös marad, de a téli fűtésünk is komfortos radiátoros fűtés. Persze csak az élmény kedvéért lemezkandallóinkba begyújtva a lobogó tűz is elvarázsolhat.

A házhoz tartozó fedett teraszon az asztal mellett dolgozva élvezheted a természet minden mozdulását, de a lugas és a fedés megvéd a tűző naptól.

Elvetemültebbek a kertben napozva is végezhetik aktuális feladataikat.

Gyors, stabil internet:

Sokáig az volt a legnagyobb problémánk, mint a Zemplénben oly sokaknak, hogy az internet  és telefon hozzáférés kereséséhez fel- és alá kellett a kertben sétálni. De a vezetékes internet is csak halkan muzsikált… Mondhatnám azt is, hogy a leggyakoribb köszönés az volt, hogy „A térerő legyen Veled!”

Hála a Telekom fejlesztéseinek ez már a múlté. A szomszédos dombtetőre épített erősítőnek köszönhetően gyors és stabil internet van a vendégházban és a környezetében pedig stabil WiFi.

„Civilizáció” elérhető távolságban:

A Bózsvától mindössze 4 Km-re lévő Pálházán Háziorvosi rendelő, Háziorvosi ügyelet és Gyógyszertár is található, ha egészségügyi problémád adódna.

Bevásárolni ugyanitt a hétvégén is nyitva lévő ABC-ben van lehetőséged.  De persze azt is megértem, ha nincs kedved és vagy időd főzőcskézni. Tudunk lehetőséget biztosítani menürendelésre, illetőleg több étterem is található a környéken.

Sőt ha már itt töltöd a napjaidat, feltétlenül ajánlom hogy próbáld ki Magyarország egyik leghíresebb vidéki éttermét Encsen. Az Anyukám mondta étteremben erősen ajánlott az előzetes foglalás, mert egyéb esetben éhesen maradhatsz.

Mit lehet még itt csinálni?

Ha végeztél a napi adagoddal, vagy csak elfáradtál szuper lehetőségeink vannak kikapcsolódásra. Sétálhatsz, túrázhatsz nagyot a környező útvonalakon, például bejárhatod a Kék túra kezdő szakaszát. Kerékpároddal jó néhány kilométert tekerhetsz, akár Kassáig is. Persze van lehetőséged bérelni is biciklit, ha a tiédet nem hoznád. Nálunk hagyományos kerékpárt bérelhetsz, de Pálházán tudsz kölcsönözni elektromos  kerékpárt is a környék bejárásához.

Ellazuláshoz tudunk ajánlani egy csendes, modern fürdőt Pálházán és Kőkapun is!

További lehetőségeket a Zempléni programokat bemutató oldalunkon találsz.

Örömvölgy vendégház – csendes zempléni szállás digitális Nomádoknak:

6 főig tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. Akár egyedül jönnél, esetleg családoddal, vagy barátaiddal munkatársaiddal a jó ágy, a barátságos környezet és a csend biztosított. Fő szezonban napi árainkon tudunk Nektek helyet biztosítani, de ha szezonon kívül jönnétek keressetek bátran egyedi ajánlatért.

Egy dologban biztos vagyok! Nem csak a munkádat tudod itt majd eredményesen elvégezni, de kipihenten, felfrissülten térhetsz majd haza innen.

Oszd meg, ha tetszett

Van hozzáfűzni valód?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 3 =

Malcare WordPress Security