A vendégház bemutatása

Tökéletes környezet a pihenéshez

Mi kell egy jó pihenéshez? Kényelmes szállás, remek programok, és jó “csapat”.  A Zemplén közepén lévő Örömvölgy Vendégházban a kényelmet biztosítjuk. A környéken remek programok érhetőek el. Már csak a jó társaságot kell Önöknek biztosítaniuk. Hogy mivel várjuk Önöket? Itt lent elolvashatják!

Nagy szobák


A két nagyobb szobába kétszemélyes franciaágyak kerültek. Kemény-hab vákum matraccal, amit mi nagyon szeretünk. Remélem kényelmesnek találjátok majd!

Kép erről: Francia agy Örömvölgy vendégház
Kép erről: kisszoba Örömvölgy vendégház

Gyerekszoba


A harmadik szoba szándékaink szerint a gyerekeké. Itt emeletes ágy és egy heverő található. Szülőkkel együtt érkező kicsi gyermeknek egy rácsos kiságyat is biztosítunk, külön kérés nélkül.

Konyha


Egy kiránduláson fontos, hogy finom ételek kerüljenek az asztalra. A feltételeket biztosítottuk. A konyhában elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló és egy nagy kombinált hűtő-fagyasztó szekrény található.

Kép erről: Konyha Örömvölgy vendégház
Konyha, étkező

Étkező


Az étkezőben 6 személyes asztal mellett fogyasztható el jóízűen az elkészített vacsora, de a teraszon talán hangulatosabb ez a családi program. Az étkező jó színtere lehet egy közös filmnézésnek, de izgalmasabb program egy jó kártya, vagy társasjáték parti! Sőt most már léghoki asztal is rendelkezésre áll.

Fürdőszoba


Egy fürdőszoba található zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy külön WC kézmosóval. A meleg vizet folyamatosan készíti a kazán, így teltház esetén sem fogy el az utolsó zuhanyzónál!

Kép erről: Furdoszoba Örömvölgy vendégház
Kép erről: Tuz a kalyhaban Örömvölgy vendégház

Fűtés


Radiátoros központi fűtése van a háznak, de az étkezőben és a nagyobb hálószobában lemezkandallót is használhatnak. Az üvegajtó mögött lobogó, pattogó tűznek meghitt hangulata van

Terasz, kert


Egy fürdőszoba található zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy külön WC kézmosóval. A meleg vizet folyamatosan készíti a kazán, így teltház esetén sem fogy el az utolsó zuhanyzónál!

Kép erről: terasz2 Örömvölgy vendégház
Malcare WordPress Security