Küldetésünk

Küldetésünk

vendégeink pihenése

Egy szállás a Zemplénben, amit az igényeidre szabunk…

Néhány évvel ezelőtt barátainkkal foglaltunk egy szállást Közép-Olaszországban. A weboldal igényes volt, a fényképek vonzóak. Így aztán leautózott a csapat nyaralásának helyszínére. Az állunk akkor esett le, amikor elfoglaltuk a szállást.

Apró légterű, dohos szagú apartman, büdös ágynemű, kényelmetlen ágy. Nem sokáig bírtuk, továbbálltunk.

Jártál már így? Volt már olyan, hogy nem az várt a szálláshelyen, amit a a képek, a leírás, a videók alapján vártál? Még nem? Akkor nagyon szerencsés vagy, ha igen, akkor tudod miről beszélek.

Amikor eldöntöttük, hogy Bózsván vendégházat készítünk, megfogadtuk, hogy csak olyan minőségű dolgokat építünk be és használunk, aminek mi is örülnénk, amikor nyaralni megyünk. Biztos lehetsz benne, hogy nálunk megfelelő komfortot, és kényelmet találsz. A kiszuperált, “otthonról kikerült” hasznát ágyak helyett jó minőségű franciaágyakon pihenheted ki magad. Hiszen a pihenés alapja egy kényelmes fekhely, egy illatos ágynemű,  igazam van?

Megnyitásunk óta minden tavasszal kisebb-nagyobb felújítást végzünk. Ilyenkor igyekszünk figyelembe venni vendégeink visszajelzését.

Mivel oldalunkon jársz, úgy gondolom legalább annyira szeretsz kirándulni, és imádod a természetet, mint Mi! Amennyiben ez így van, itt a Zemplénben maga a CSODA vár. Érintetlen természet, gyönyörű túraútvonalak, történelmi emlékhelyek, a semmihez sem fogható csend, “ózondús” tiszta levegő, hogy csak a fontosabbakat említsem.

Várunk szeretettel

dr Szabó Márta és
dr Mizsák Lajos
Malcare WordPress Security