Tökéletes pihenéshez

Mi kell egy jó pihenéshez? Kényelmes szállás, remek programok, és jó “csapat”.  A Zemplén közepén lévő Örömvölgy Vendégházban a kényelmet biztosítjuk. A környéken remek programok érhetőek el. Már csak a jó társaságot kell Önöknek biztosítaniuk. Hogy mivel várjuk Önöket? Itt lent elolvashatják!

Nagy szobák

A két nagyobb szobába kétszemélyes franciaágyak kerültek. Keményhab vákumm matraccal, amit mi nagyon szeretünk. Remélem kényelmesnek találják majd!

Nagy szobák francia ággyal - ettől lesz kényelmes szállás a vendégház
Harmadik szoba emeletes ággyal

Gyerekszoba

A harmadik szoba szándékaink szerint a gyerekeké. Itt emeletes ágy és egy heverő található. Szülőkkel együtt érkező kicsi gyermeknek egy rácsos kiságyat is biztosítunk, külön kérés nélkül

Konyha

Egy kiránduláson fontos, hogy finom ételek kerüljenek az asztalra. A feltételeket biztosítottuk. A konyhában elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló és egy nagy kombinált hűtő-fagyasztó található.

Felszerelt, gépesített konyha
Harmadik szoba emeletes ággyal

Étkező

Az étkezőben 6 személyes asztal mellett fogyasztható el jóízűen az elkészített vacsora, de a teraszon talán hangulatosabb ez a családi program. Az étkező jó színtere lehet egy közös filmnézésnek, de izgalmasabb program egy jó kártya, vagy társasjáték parti! Sőt most már léghoki asztal is rendelkezésre áll.

Fürdőszoba

Egy fürdőszoba található zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy külön WC kézmosóval. A meleg vizet folyamatosan készíti a kazán, így teltház esetén sem fogy el az utolsó zuhanyzónál!

Lemezkandallók - kellemes érzés

Fűtés

Radiátoros központi fűtése van a háznak, de az étkezőben és a nagyobb hálószobában lemezkandallót is használhatnak. Az üvegajtó mögött lobogó, pattogó tűznek meghitt hangulata van

Terasz, kert

A kert és lakás között épült fa terasz zavartalan helyet biztosít pihenéshez, étkezéshez.
A 2000 négyzetméteres zárt kert ugrándozásra, futkározásra, játékra kitűnő. Itt a zárt kertben tudnak biztonságosan parkolni is.

Terasz - kapcsolat a kerttel
Malcare WordPress Security